Ondersteunende video's

'De vereniging staat onder druk', het is een veel gehoorde kreet. De filmpjes back to basics zijn bedoeld ter inspiratie voor verenigingsbestuurders die werken aan hun vereniging.

 
 

Modern verenigingsbesturen: Back to Basics

 
 

Sturen op verenigen: Back 2 basics 2

 
 

Bewust Besturen met Gezag — Back 2 basics 3

Geïnspireerd? Wij kunnen jou ondersteunen bij zowel het bepalen als het realiseren van je ambities. Neem contact op met ons districtskantoor voor meer informatie.

ContactIndien je contact met ons op wilt nemen, kun je op deze pagina zien waar je terecht kunt met jouw probleem, vraag of opmerking.

Open club: meer dan voetbal

Een op de vier Nederlanders komt wekelijks op een voetbalclub. Spelers, vrijwilligers en buurtgenoten. Samen zijn de clubs het grootste buurthuis van Nederland. Natuurlijk, met voetbal als basis. Maar als buurthuis is het ook best logisch om meer te doen. En dat gebeurt overal. Grote kans dus dat jouw club al aan de slag is. Of dat je al plannen hebt. Laat je inspireren en speel jouw verhaal door!

 
 

Oude gewoonten en nieuwe verschillen

Voetbal is gebaseerd op verschillen. Vroeger waren de verschillen alleen tussen clubs. Nu, met de instroom van verschillende groepen in de sport, ontstaan er ook verschillen binnen clubs. Hoe geef je die verschillen een plek en maak je jouw vereniging klaar voor de toekomst. Laat deze film een eerste aanzet zijn om de situatie bij jouw vereniging te bespreken.

 
 

 

Terug naar boven