Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Webinar: Vernieuwde competitie meiden-junioren

De huidige competitieopzet, in met name de leeftijdscategorieën MO13 tot en met MO19, sluit niet altijd goed aan bij de ontwikkelingen in het meiden- en vrouwenvoetbal. - Foto: KNVB Media

Het meiden- en vrouwenvoetbal heeft de afgelopen twee decennia in Nederland een snelle vlucht genomen. Het ledenaantal vertoont al jaren een opgaande lijn en inmiddels telt ons land ruim 162.000 vrouwelijke KNVB-leden, het grootste aantal van de teamsporten in Nederland. Het meiden- en vrouwenvoetbal is kwantitatief én kwalitatief dus sterk in ontwikkeling. Het gevolg daarvan is dat de huidige competitieopzet daar, in met name de huidige leeftijdscategorieën MO13 tot en met MO19, niet altijd goed bij aansluit. Aanleiding om het huidige competitieaanbod en de bijbehorende regelgeving goed onder de loep te nemen.

Hoofdvraag bij de doorontwikkeling van het competitieaanbod voor de meiden-junioren was dan ook: Hoe kunnen we maatwerk bieden zodat meiden een plezierig en passend voetbalaanbod geboden kan worden waarin zij zich kunnen ontwikkelen en de sport de kans krijgt om verder te groeien? Kortom; de speelster centraal. 

Op maandag 29 november om 19.00 uur gaan we over de eerste opzet van het nieuwe competitieaanbod een webinar organiseren. Tijdens het webinar geven we een beeld van de eerste ideeën, kunnen vragen gesteld worden en halen we de laatste input op zodat we hiermee in januari/februari 2022 de definitieve nieuwe opzet kunnen presenteren. De eerste opzet is nog niet in beton gegoten, verenigingen kunnen tijdens het webinar vragen en opmerkingen insturen of hun mening laten gelden via de polls.

Schrijf je in! Schrijf je in! Meld je hier aan voor het webinar.

29 november 2021
Online
nvt

Aankomende evenementen