Evenementenlocatie Zeist

Wilt u een evenement organiseren op een inspirerende en centraal gelegen plek? Zoekt u een evenementenlocatie met ruimte voor 50 tot 5000 personen? Wilt u verzekerd zijn van goede faciliteiten en catering in een sfeervolle ambiance tijdens uw congres? Gebruik de inspirerende kracht van de KNVB Campus locatie om uw evenement tot een succes te maken. U kunt bij KNVB Campus terecht voor het organiseren van congressen, conferenties en productintroducties alsook familiedagen of bedrijfssportdagen.

Unieke evenementenlocatie

 
 

Evenementlocatie KNVB Campus.

De KNVB Campus is een inspirerende evenementenlocatie, gelegen in de bossen bij Zeist en kijkt uit op de voetbalvelden van oranje. Het een-tweetje dat de KNVB Campus kan bieden als congreslocatie is daardoor uniek. Groot en klein, eten, drinken, vergaderen of een evenement met een volledig entertainmentprogramma, alles is mogelijk.

Informatie aanvragenHeeft u interesse? Vul dan het formulier in of neem contact op via onderstaande contactgegevens.

 • Inspirerende locatie
 • Ruimte van 50 tot 5.000 personen
 • Zalen van 55 m2 tot 430 m2 beschikbaar
 • Acht grote en kleine multifunctionele ruimtes
 • Centrale ligging in Nederland; beperkte reistijd en kosten
 • Ruime centrale hal met tribunetrap, Oranjeplein met sportbar en restaurant
 • Goede en gratis parkeergelegenheid
 • Snel en gratis draadloos internet
 • Audiovisuele middelen in alle zalen geïntegreerd zonder bijkomende kosten
 • Full service evenementenorganisatie mogelijk
 • Koffie- en theecorners, vruchtensappen, vers fruit en lekkernijen op elk moment van de dag
 • Catering: KNVB Campus Foodconcept

Meerdaagse evenementen

Ook voor meerdaagse evenementen met overnachting kunt u bij de KNVB Campus terecht. Op het uitgestrekte KNVB Campus terrein ligt namelijk ook een hotel, het Teamhotel. Tijdens een meerdaags evenement kunt u daar met een selecte groep exclusief overnachten. De 21 hotelkamers en de eigen woonkamer dragen bij aan het teamgevoel. Wilt u meerdere gasten laten overnachten dan kan dat bij het naastgelegen Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum.

Evenementenorganisatie

Bij het organiseren van een evenementen komt veel kijken en kan overweldigend overkomen. KNVB Campus is daarom een samenwerking aangegaan met Tribe Company, een full-service evenementenbureau. Door deze samenwerking kan de volledige organisatie van een congres, conferentie of andere evenementen van conceptfase tot uitvoerende productie worden verzorgd. Tribe Company heeft een brede ervaring met uiteenlopende bedrijven in verschillende branches. De Vrienden van Amstel Live, Red Bull, Vogue en BNN zijn hiervan enkele voorbeelden.

Tribe CompanyBekijk het portfolio van Tribe Company.

KNVB Campus Foodconcept

De maaltijden op de KNVB Campus staan in het teken van topsport. Het buffet is geïnspireerd op het foodconcept dat wordt gebruikt door elftallen. Om de presentatie van de voetballers te ondersteunen, hebben de artsen van de elftallen, de chef-kok van Jong Oranje en de chef-kok van de KNVB Campus samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een foodconcept ontwikkeld.

In- en ontspanning bepaalt de behoefte aan voedsel

Het foodconcept is afgestemd op het trainingsprogramma van de spelers. Het biedt ook veel profijt voor zakelijke gasten die een zo hoog mogelijk rendement uit hun bijeenkomst willen. De gasten worden middels kleurencodes geadviseerd welke gerechten bijvoorbeeld het beste passen als er nog intensief vergadert dient te worden of als zij later op de dag nog gaan deelnemen aan een intensieve clinic. Uiteraard kan er ook naar wens een foodconcept op maat worden gemaakt met de meer traditionele gerechten en ingrediënten. De maaltijden zijn niet alleen gezond en afgestemd op de prestatiebehoefte maar vooral ook van kwalitatief hoogstaand niveau en lekker. Net als bij topsporters willen wij voor onze zakelijke gasten een tipje van de sluier lichten wat betreft een gezonde levensstijl. De discipline van een topsporter is namelijk ook de discipline die van een manager een goede manager maakt.

KNVB Campus

Bel of mail de KNVB Campus voor boekingen en informatie over Reserveringen & Events. Woudenbergseweg 56-58 3707 HX Zeist


Terug naar boven