Route en contact

Het Sportmedisch Centrum is gelegen op de KNVB Campus, naast het kunstgrasveld, schuin tegenover het Bondsbureau en het Vergadercentrum. Het Sportmedisch Centrum zit in het gebouw van het Voetbal Medisch Centrum. De ingang bevindt zich op het niveau van de parkeergelegenheid op het parkeerdek naast het Centrum.

Adres

Sportmedisch Centrum KNVB
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist

Postadres

Sportmedisch Centrum KNVB
Postbus 515
3700 AM Zeist

RoutebeschrijvingVolg de routebeschrijving naar het SMC.

Parkeren

Parkeren is mogelijk naast het Sportmedisch Centrum op de KNVB Campus.

Overnachten

Voor sporters die willen blijven overnachten (bijvoorbeeld in verband met een intensief revalidatieprogramma op het SMC KNVB) kan het SMC een kamer reserveren in het naastgelegen Hotel en Conferentiecentrum Woudschoten. Uiteraard kan daar ook gebruik gemaakt worden van het restaurant. Ook zijn er mogelijkheden om (met groepen) te lunchen of dineren in het nieuwe Trainingscentrum bestaat tot de mogelijkheden. U kunt daarvoor contact opnemen via het algemene telefoonnummer van het Sportmedisch Centrum hieronder.

SMC KNVB

Geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Aanmeldformulier

Neem bij een blessure contact op met het Sportmedisch centrum via bovenstaande contactgegevens. Het is ook mogelijk om onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

Aanmeldformulier BlessureconsultVul hier het aanmeldformulier in. Aanmeldformulier fysiotherapieBekijk hier het aanmeldformulier fysiotherapie. Aanmeldformulier Sportmedisch onderzoekVul hier het aanmeldformulier in.


Terug naar boven