Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Interview met een sponsor

Wist je dat één van de belangrijkste redenen voor sponsors om te sponsoren ‘waardering’ is? Zorg dan ook dat je sponsors laat merken dat je ze waardeert.

Dat kan bijvoorbeeld door ze in de spotlights te zetten en dit kan onder meer door middel van een interview. Plaats dit interview vervolgens op de website, deel het via Facebook en Twitter en neem het op in de nieuwsbrief. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid voor de sponsor, leidt tot interactie tussen leden en de sponsor en daardoor in veel gevallen tot een tevreden sponsor.

Elke maand een andere sponsor

Kies een vaste frequentie, bijvoorbeeld elke maand, waarop je een sponsor interviewt.  Dit kan gewoon per e-mail en is niet gebonden aan een bepaald moment, dus je kunt ook een paar maanden vooruit werken. In dat geval kun je de interviews alvast naar de sponsors sturen voor de komende paar maanden. Onderstaand voorbeeldinterview kan als leidraad dienen.

Benut je talent

Kijk in je vereniging of er studenten communicatie of verslaggevers of schrijvers zitten. Die vinden het waarschijnlijk hartstikke leuk om een dergelijk interview af te nemen. 

Laatste nieuws