Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Aftrapbijeenkomsten 2020

KNVB Media
KNVB Media
10 juli 2020, 10:36

In verband.met de huidige Corona-protocollen is er besloten de aftrapbijeenkomsten in de fysieke vorm te annuleren. - Foto: KNVB Media

Ieder seizoen organiseert de KNVB regionale aftrapbijeenkomsten voor bestuurders, wedstrijdsecretarissen, scheidsrechterscoördinatoren en hoofden opleiding/jeugdcoördinatoren van zowel veld- als zaalvoetbalverenigingen. Deze bijeenkomsten zijn voor zowel de vrijwilligers die recent gestart zijn, en voor de vrijwilligers die zich al geruime tijd inzetten voor hun club. Gezamenlijk zorgen al die vrijwilligers ervoor dat iedere week en weekend duizenden jongens en meiden, mannen en vrouwen, genieten van onze mooie sport.

Het levert je als vrijwilliger ook van alles op. Het doen van vrijwilligerswerk draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling, de opbouw van een mooi netwerk en vele sociale contacten. Het valt natuurlijk niet altijd mee om als vrijwilliger actief te zijn, het kost tijd en veel mensen binnen de veld- of zaalvoetbalvereniging verwachten van alles van je.

Vorm aftrapbijeenkomsten aangepast

Om jou en je collega-vrijwilligers te ondersteunen, heeft de KNVB alle vrijwilligers in deze rollen eerder dit jaar uitgenodigd om één van de KNVB Aftrapbijeenkomsten te bezoeken. In verband met de huidige Corona-protocollen is er besloten de aftrapbijeenkomsten in de fysieke vorm te annuleren. In plaats daarvan zal iedere regio zowel de vrijwilligers die zich al ingeschreven hebben, als eventuele andere geïnteresseerde (startende) vrijwilligers benaderen om hen te ondersteunen. Dit kan in de vorm van een telefoongesprek, een online afspraak of een webinar voor specifieke doelgroepen.

Vragen?

Heb je vragen of wil je deelnemen aan de regionale ondersteuning? Neem contact op met je verenigingsadviseur.

Verenigingsondersteuning Verenigingsondersteuning Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij de verschillende adviseurs.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen