Laatst gewijzigd op 2 mei 2019

Wat mag wel en niet met schenken van drank buiten de kantine?

 a .Bij alle wedstrijden mogen buiten het clubgebouw (kantine e.d.) noch dranken worden verkocht, noch worden meegenomen, met uitzondering van non-alcoholische dranken, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers. Ook is het nuttigen van non-alcoholische dranken in kunststof flesjes (bv. AA-Drink, Cola) buiten het clubgebouw toegestaan. Dranken in glas en blik zijn dus niet toegestaan.
b. Indien de vereniging beschikt over een aan de kantine grenzend, afgebakend terras, mogen op dit terras alcoholische dranken worden geschonken/genuttigd, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.
Uiteraard dient de vereniging te beschikken over een geldige vergunning van de gemeente voor het verstrekken van alcoholische dranken. In het handboek competitiezaken amateurvoetbal staan de richtlijnen vermeld bij de ordemaatregelen onder paragraaf 1.3. 

Staat je vraag er niet tussen?

Via onderstaand formulier kan je jouw vraag stellen aan KNVB Contact. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag het KNVB Contact

Je kunt ons ook bellen

Kom je er niet uit en wil je snel een antwoord op je vraag? Bel dan met KNVB Contact.

088-0275050

ma. t/m vrij. - 9.00 tot 17.00 uur

Terug naar boven