Contact

Op zoek naar het adres van het bondsbureau in Zeist? Een vraag voor de afdeling competitie- of scheidsrechterszaken in een van de zes districten? Meer weten over de spelerspas? Of heb je wellicht een vraag voor de KNVB-persafdeling? Klik op een van bovenstaande buttons voor de contactgegevens van de verschillende KNVB-afdelingen. In de verschillende organisatiewijzers zijn de contactgegevens per afdeling te vinden.

Op de pagina Veelgestelde vragen zijn veel antwoorden te vinden. Andere vragen kun je hier stellen aan de afdeling Informatieservices.

Tot slot tref je hieronder een overzicht van de belangrijke contactgegevens in geval van een klacht of wanordelijkheden, een gewelddadige handeling die heeft geleid tot spoedeisende hulp of een verdachte handeling in het kader van matchfixing.

Meldpunt wanordelijkheden
Voor negatieve ervaringen die niet direct opgelost hoeven of kunnen worden, bestaat het meldpunt wanordelijkheden. Via een webformulier op www.knvb.nl/meldpunt kan iedereen melding maken van wanordelijkheden op en rond het voetbalveld. Dit kunnen allerhande negatieve ervaringen zijn die ergernis veroorzaken. Op basis van deze klachten kan de KNVB wanordelijkheden inzichtelijk krijgen en waarnodig actie ondernemen.

Hulplijn noodgevallen
Indien er na een gewelddadige handeling op of rond het veld behoefte is aan spoedeisende hulp, is er voor leden van de KNVB een speciale hulplijn voor noodgevallen beschikbaar. Deze hulplijn is 24/7 bereikbaar via 0800-2299555. Voor eventuele publieksvragen verwijzen wij u door naar de pagina Veelgestelde vragen. Publieksvragen via de hulplijn worden niet in behandeling genomen.
 
Tiplijn matchfixing
Matchfixing is een internationale vorm van georganiseerde criminaliteit en kan dus ook in Nederland voorkomen. Spelers, scheidsrechters, officials en personen van buiten de sportwereld kunnen betrokken worden. Het benaderen van personen met het doel wedstrijden te manipuleren, kan op verschillende manieren gebeuren. Bijvoorbeeld door directe of indirecte communicatie, het bieden van geld of giften of zelfs door afpersing. Heb je iets verdachts waargenomen of ben je direct of indirect benaderd dan kun je dit, eventueel anoniem, melden via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Voor eventuele publieksvragen verwijzen wij u door naar de pagina Veelgestelde vragen. Publieksvragen via de tiplijn worden niet in behandeling genomen.

Tiplijn:  0800-8475456 (tiplijn)
E-mailadres: tiplijn@knvb.nl