KNVB nieuwsbrieven

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rond het verenigingsleven en het voetbal in Nederland? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor één of meerdere KNVB nieuwsbrieven. Op basis van je functie en betrokkenheid bij het voetbal kun je kiezen uit verschillende nieuwsbrieven.

 

Nieuwsbrief KNVB en voetbal

Meld je aan en blijf op de hoogte van al het nieuws over de KNVB en het Nederlandse (amateur) voetbal.

 

KNVB Assist

KNVB Assist is hét kennisplatform voor amateurclubs. In de nieuwsbrief KNVB Assist worden de belangrijkste en meest actuele nieuwsartikelen en inspirerende praktijkverhalen uitgelicht.

 

Clubarbitrage

Nieuwsbrief voor verenigingsscheidsrechters, scheidsrechterscoördinatoren en alle andere liefhebbers van voetbal die iets willen weten over arbitrage.

 

Trainer/coaches (wordt verzonden vanaf begin 2017)

Voor pupillentrainers en teamleiders tot eerste elftal coaches. Met deze nieuwsbrief ontvang je praktische informatie en tips, inspiratie en voorbeelden die je helpen in je ontwikkeling zodat je jouw team nog beter kunt trainen en coachen.

 

Meiden- en vrouwenvoetbal

Voor betrokkenen bij het meiden- en vrouwenvoetbal bij amateurclubs. Maar ook voor andere liefhebbers die alles willen weten over nieuws, praktijk- voorbeelden, ontwikkelingen en bijeenkomsten rond meiden- en vrouwenvoetbal.

 

Column Jan Dirk van der Zee

Jan Dirk van der Zee is directeur amateurvoetbal KNVB. In zijn wekelijkse column bericht Jan Dirk over alles wat voetbal mooi maakt (en soms lastig) en geeft hij zijn kijk op het voetbal en het verenigingsleven.


Terug naar boven