Contact

Indien je contact met ons op wilt nemen, kun je op deze pagina zien waar je terecht kunt met jouw probleem, vraag of opmerking.

Heb je een vraag?Voor algemene vragen kun je telefonisch en per mail terecht bij de afdeling Publieksvoorlichting van de KNVB.

SteunpuntenMet ingang van 29 juni 2015 zijn de districtskantoren West I en West II te vinden op het KNVB-steunpunt in Zeist. De districtskantoren Zuid I en Zuid II zijn per 1 juli verhuisd naar het KNVB-steunpunt in Eindhoven.

Vraag als verenigingHeb je een specifieke vraag als vereniging? Dan staan de serviceteams voor je klaar. Stuur een mail met je vraag of het onderwerp en je contactgegevens naar het district waar je vereniging onder valt.

Hulplijn noodgevallenAls er na een gewelddadige handeling op of rond het veld behoefte is aan spoedeisende hulp, is er voor onze leden een speciale hulplijn voor noodgevallen beschikbaar. De hulplijn is 24 uur per dag bereikbaar via 0800-2299555.

Hulplijn WanordelijkhedenAllereerst: als er op of rond het voetbalveld behoefte is aan spoedeisende hulp bij acute noodgevallen, dan is er voor de KNVB-leden 24 uur per dag de Hulplijn noodgevallen: 0800 - 22 99 555.

VertrouwenscontactpersonenEen van de actiepunten uit het plan ‘Voetbal voor iedereen’ is het aanstellen van vertrouwenscontactpersonen (VCP). De VCP is het eerste aanspreekpunt voor vragen, vermoedens, meldingen, klachten en aangifte met betrekking tot seksuele intimidatie.

Tiplijn matchfixingMatchfixing is een internationale vorm van georganiseerde criminaliteit en kan dus ook in Nederland voorkomen. Spelers, scheidsrechters, officials en personen van buiten de sportwereld kunnen betrokken worden.

Vraag over spelerspasJe kunt contact opnemen met de e-desk bij vragen over de spelerspas, relaties (ledenadministratie) en wedstrijdwijzigingen (CV32). De e-desk is tijdens kantooruren bereikbaar via 0343 499 107 of edesk@knvb.nl.

Contact voor mediaDe KNVB hecht zeer veel waarde aan een goede, professionele relatie met de media. De afdeling Persvoorlichting zal zich altijd inspannen voor een betrouwbare samenwerking met alle vertegenwoordigers van de pers.

Bezoekadres

KNVB Sportcentrum
Woudenbergseweg 56-58   
3707 HX Zeist  

Postadres

KNVB
Postbus 515
3700 AM Zeist

Overige gegevens

BTW nummer: NL 0026.91.346.B.01
KvK nummer: 40478591