Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Tuchtcommissie sluit Post (VVV-Venlo) voor twee wedstrijden uit

KNVB Media
KNVB Media
5 mei 2017, 10:15

Danny Post kreeg een rode kaart in het competitieduel met Jong Ajax (1-4). - Foto: KNVB Media

De tuchtcommissie betaald voetbal heeft Danny Post een schorsing opgelegd van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. De duur van de uitsluiting is gelijk aan het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal.

VVV-Venlo en de middenvelder zelf gingen daar niet mee akkoord, waarna de zaak donderdag door de tuchtcommissie werd behandeld. Die besloot tot eenzelfde strafmaat, waardoor Post de komende twee competitie-, play-off- en/of bekerwedstrijden van de KNVB moet toekijken.

De captain van de Jupiler League-kampioen kreeg vrijdag 28 april in het competitieduel met Jong Ajax (1-4) van scheidsrechter Christian Mulder een directe rode kaart. Hij maakte zich schuldig aan ernstig gemeen spel ten opzichte van een tegenstander.

Overzicht Overzicht Bekijk alle uitsluitingen in het betaald voetbal in het seizoen 2016/'17.

Meer vrouwen als vrijwilliger

Elke vereniging die graag meer vrijwilligers aan zich wil binden, kan gaan focussen op het werven en behouden van meiden en vrouwen voor vrijwilligersfuncties. Onbedoeld en ongewild laten veel clubs maar liefst de helft liggen van hun potentiële trainers, scheidsrechters en bestuurders.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen