Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trustfull assistent bij Oranje onder 17

KNVB Media
KNVB Media
16 januari 2015, 10:03

Foto:

Orlando Trustfull (44) is als assistent-trainer toegevoegd aan de technische staf van het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar. Hij neemt het takenpakket over van Michael Reiziger, die bij Sparta Rotterdam is doorgeschoven van trainer Onder 17 naar assistent-trainer van het eerste elftal en dit niet kan combineren met zijn functie bij Oranje onder 17.

Trustfull is momenteel bij de KNVB in dienst als assistent-trainer van Oranje onder 19. Samen met trainer-coach Maarten Stekelenburg richt Trustfull zich de komende periode met Onder 17 op kwalificatie voor het EK, dat van woensdag 6 tot vrijdag 22 mei in Bulgarije wordt gehouden. In maart zijn in de eliteronde Georgië (12 maart, Schijndel), Noord-Ierland (14 maart, Gendt) en België (17 maart, Schijndel) de tegenstanders.

Achtergrond

Trustfull maakte in 1989 zijn debuut in het betaald voetbal bij HFC Haarlem en kwam in zijn voetbalcarrière vervolgens uit voor SVV/Dordrecht'90, FC Twente, Feyenoord en het Engelse Sheffield Wednesday, waarna hij in 2002 zijn carrière afsloot bij Vitesse. Op 6 september 1995 maakte Trustfull bij de wedstrijd Nederland - Wit-Rusland zijn debuut in het Nederlands elftal, waarvoor hij in totaal twee interlands speelde. Na zijn voetbalcarrière richtte Trustfull zich op het trainerschap en werd hij jeugdcoach bij Sparta, waar hij diverse jeugdteams onder zijn hoede had. In 2010 ging Trustfull naar Ajax waar hij in de periode tussen 2010 en 2013 trainer was van Ajax onder 14 en onder 17.
 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen