Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - Wit-Rusland in Rotterdam

KNVB Media
KNVB Media
4 oktober 2016, 16:16

Het Nederlands elftal speelt voor het eerst in twee jaar weer een wedstrijd in De Kuip. - Foto: KNVB Media

Oranje speelt aanstaande vrijdag om 20.45 uur de eerste thuiswedstrijd in de kwalificatiereeks voor het WK 2018 in Rusland. Na het 1-1 gelijkspel in Zweden is het Nederlands elftal gebrand op de drie punten. Hieronder alle praktische bezoekersinformatie voor Nederland - Wit-Rusland.

Het OnsOranjePark; plezier voor jong en oud.

OnsOranjePark

Voor de wedstrijd kun je weer op het OnsOranjePark terecht. Het OnsOranjePark vindt dit keer plaats binnen de stadionhekken. Dans mee met de 538 DJ’s On Tour, zing mee tijdens live-optredens en vermaak je met diverse activiteiten. OnsOranje is ook aanwezig, voor vragen over de Kidsclub of de Oranje ClubCard.

Het OnsOranjePark is geopend van 18.45 uur tot 20.15 uur.

Wedstrijdsjaal Wedstrijdsjaal Op vertoon van je Oranje ClubCard kun je bij de stand van knvbshop.nl de officiële wedstrijdsjaal aanschaffen voor €7,50 (normaal €12,50). Hierbij geldt: op = op.

Vervoer

Auto

Kom je met de auto? Maak dan gebruik van parkeerterrein P-Beverwaard. Op vertoon van je wedstrijdticket maak je tussen 17.45 uur en 01.30 uur gratis gebruik van de pendeltram tussen dit parkeerterrein en Stadion Feijenoord (10 minuten). Je wordt voor de deur afgezet en vermijd de files.

P-Beverwaard bereik je door te navigeren naar: Edo Bergsmaweg 1, 3077PX Rotterdam.

Parkeertickets Parkeertickets Parkeertickets schaf je voor € 10,- in de voorverkoop aan via deze link.

Ook bij Ahoy kun je vanaf 18.00 uur voordelig parkeren inclusief gratis pendelbus! Volg de borden P-Ahoy. Je bus staat klaar bij de voetgangersuitgang van P1-Ahoy. Deze brengt je naar de Kuip. Daar stap je na de wedstrijd ook weer op en je wordt met voorrang vervoerd naar Ahoy.

Parkeerkaarten Ahoy Parkeerkaarten Ahoy Tickets schaf voor € 10,- in de voorverkoop aan via deze link. Ben je niet in het bezit van een parkeerkaart? Dan kun je helaas niet parkeren op de parkeerterreinen in de directe omgeving van het stadion. Als je elders in de stad parkeert, kun je op vertoon van je wedstrijdkaartje tussen 17.45 uur en 01.30u gratis reizen op alle lijnen van de RET (bus en tram).

Volg @VID_KNVB op Twitter voor de laatste updates over de verkeerssituatie op de wegen richting het stadion.

Openbaar Vervoer

Kom je met het OV naar Rotterdam? Reis dan tussen 17.45 uur en 01.30 uur gratis van en naar het stadion met de bussen en trams van de RET. Op alle lijnen mag je op vertoon van je wedstrijdkaartje gratis mee. Er worden extra trams en bussen ingezet vanaf Rotterdam Centraal naar het Stadion en op tramlijn 23 van en naar Beverwaard.

Controleer zelf de actuele reisinformatie als je met de NS reist. Op vrijdagavond 7 oktober staan werkzaamheden gepland op de lijn Gouda-Utrecht (vanaf 23.00 uur circa 15-30 minuten extra reistijd) en op de lijn Zwolle-Wierden (geen treinen, vervangend busvervoer).

Stadion

Sfeeracties

Tegen Griekenland werd er een megadoek ontrold op het sfeervak.

Nederland – Wit-Rusland is een cruciale wedstrijd. Deze eerste thuiswedstrijd moet Oranje winnen! Daar kun jij je steentje aan bijdragen: door 90 minuten lang achter het team te gaan staan. Volg het ritme van de trommelaars, juich, schreeuw en laat je horen. Maak de naam en faam van Stadion Feijenoord als sfeervolste stadion waar! Je kunt vanaf 18.45 uur terecht in het stadion.

Op de tribunes liggen klappers klaar. Eén zijde daarvan bestaat op de meeste tribunes uit een gekleurd vlak. Houd dit bij opkomst en tijdens de volksliederen omhoog, dan vorm je samen met de andere bezoekers een mooi patroon op de tribunes waar de spelers zeker een boost van krijgen!

Familievak

Een aantal vakken in het stadion zijn familievakken. Kinderen tot en met 14 jaar beleven daar een gezellige avond, te midden van leeftijdsgenoten en hun begeleiders. En wij zorgen voor extra entertainment op en achter de tribunes.

Print je tickets!

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

Heb je tickets gekocht voor het sfeervak? Bereid je er dan op voor dat supporters in dit vak mogen staan.

Catering

In het OnsOranjePark betaal je met munten. Deze kun je alleen met pin afrekenen. Ook het stadion is pin-only. Binnen de stadionhekken wordt geen alcohol geschonken.

Rookvrij

KNVB evenementen zijn rookvrij. Dat geldt ook voor deze wedstrijd. Roken is vanaf het moment dat je het stadion betreedt niet meer toegestaan.

Mindervaliden

Mindervaliden kunnen op vertoon van hun landelijke mindervalidenkaart gratis parkeren op P7.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen