Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Hoofdtoernooi KNVB Beker: overzicht 1e ronde

KNVB Media
KNVB Media
25 augustus 2016, 19:32

Vorig jaar verrichtte Willem Janssen (FC Utrecht) de loting voor de halve finale. - Foto: KNVB Media

De kwalificatierondes voor de KNVB Beker zitten er op, aanstaande zaterdag zal de loting voor de 1e ronde van het hoofdtoernooi plaatsvinden. In deze ronde stromen de 35 betaald voetbalclubs en 8 (periode)kampioenen van de voormalige topklasse in, naast de 21 amateurwinnaars van de 2e kwalificatieronde.

De opzet van de KNVB Beker 2016/2017.

Volgens het reglement kunnen in de 1e ronde van de KNVB Beker de clubs die Europees voetbal hebben gehaald niet tegen elkaar in actie komen: PSV, Ajax, Feyenoord, AZ en Heracles Almelo. Als er een wedstrijd geloot wordt tussen een amateur- en een betaald voetbalclub, zal de amateurclub altijd thuis spelen in de 1e ronde van het toernooi.

De 64 deelnemers aan de 1e ronde van de KNVB Beker.

De loting zal zaterdagavond omstreeks 22.00 uur plaatsvinden en live uitgezonden worden op FOX Sports in het programma De Eretribune en via knvb.nl/live.

Speeldata

De 1e ronde zal plaatsvinden van dinsdag 20 tot en met donderdag 22 september. Zes van deze wedstrijden zullen live uitgezonden worden op FOX Sports. Na het weekeinde worden de exacte speeldata gecommuniceerd op knvb.nl, inclusief welke wedstrijden live uitgezonden worden op televisie.

knvb.nl/live knvb.nl/live Zaterdagavond, omstreeks 22.00 uur, zal de loting voor de 1e ronde live uitgezonden worden.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen