Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Start kaartverkoop Feyenoord – PSV (Johan Cruijff Schaal)

KNVB Media
KNVB Media
28 juni 2016, 10:57

PSV won vorig jaar de 20e editie van de strijd om de Johan Cruijff Schaal. - Foto: KNVB Media

De kaartverkoop voor de 21e editie van de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV is van start gegaan. Op 31 juli om 18.00 uur wordt er in de Amsterdam ArenA gestreden om de eerste prijs van het seizoen.

Beide clubs krijgen evenveel kans om supporters naar de wedstrijd mee te nemen. Zowel PSV als Feyenoord krijgt voldoende kaarten toegewezen die beschikbaar gesteld kunnen worden aan hun fans. Deze kaarten worden, afhankelijk van de populariteit, door de clubs in fases verkocht.

Samen met de clubs en de gemeente Amsterdam zijn er afspraken gemaakt over hoe supporters op een toegankelijke wijze bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn. Feyenoord en PSV bieden hiervoor vervoersarrangementen aan.

Kaarten

  • Via club: zitplaats voor 10

    Fans die via hun club een kaartje kopen met vervoer krijgen dit jaar 60% korting op de reguliere kaartprijs. Dat betekent dat zij voor €10,00 een zitplaats hebben in de Amsterdam ArenA. Tijdens de wedstrijd neemt de Feyenoord-aanhang plaats aan de noord-zijde van het stadion en is de zuidkant gereserveerd voor de PSV-fans. Op de lange zijden komen familieplaatsen.

    Informatievoorziening over ticketverkoop, vervoerswijzen en verkoopvoorwaarden verloopt via Feyenoord en PSV.

  • Via KNVB: familievak 12,50

    Naast de directe verkoop via Feyenoord en PSV, is het mogelijk via de KNVB kaarten te kopen voor het familievak. De Johan Cruijff Schaal is bij uitstek een wedstrijd om met de hele familie heen te gaan. Het familievak is een deel van de tribune waar uitsluitend kinderen tot en met 14 jaar met hun begeleiders kunnen plaatsnemen, ongeacht hun clubvoorkeur.

    Ook dit jaar kunnen kinderen weer tegen een gereduceerd tarief (50% korting) bij de wedstrijd aanwezig zijn. Voor €12,50 hebben zij een plekje op de familie-tribune. Eén begeleider kan maar liefst tot 5 kinderen meenemen. En één kind kan maximaal twee begeleiders bij zich hebben. Bekijk meer informatie en koop kaarten voor het familievak.

Acties

De Johan Cruijff Schaal is naast een familiewedstrijd ook een wedstrijd om vrijwilligers, die het hele seizoen het voetbal voor meer dan 1,2 miljoen leden van de KNVB mogelijk maken, in het zonnetje te zetten.

Zo is een beperkt deel van de kaartjes beschikbaar gesteld voor scheidsrechters uit het amateurvoetbal. Ook is er dit jaar weer een kampioenenactie, voor de kampioenen van afgelopen seizoen, en een actie voor de vrijwilligers van de Zonnebloem, de zonnebloemactie.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen