Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

In zeven stappen naar een duurzamere accommodatie

KNVB Media
KNVB Media
18 april 2016, 14:38

Foto: KNVB Media

Is jouw vereniging al actief bezig met het verduurzamen van de voetbalaccommodatie? Met het nieuwe stappenplan ‘De route naar duurzaamheid’ wordt het voor clubs nog eenvoudiger om dit thema te integreren in het beleidsplan en er actief mee aan de slag te gaan. In zeven stappen worden verenigingen bij de hand genomen om de accommodatie duurzamer te maken.

Dat kan op veel verschillende manieren. Van het plaatsen van zonnepanelen tot de installatie van ledverlichting. Kleine aanpassingen kunnen al verschil maken. De tips en trucs die in het stappenplan vermeld staan helpen clubs bij het realiseren van de ideeën. Het stappenplan start bij een inventarisatie van de jaarlijkse kosten van gas, water en licht en eindigt met een evaluatie van de uitgevoerde werkzaamheden.

Download

Download het stappenplan en ga aan de slag om jouw accommodatie (nog) duurzamer te maken. Wil je meer informatie en inspiratie over dit thema? Kijk dan op de speciale pagina over duurzaamheid.

Duurzaamheid Duurzaamheid Steeds meer voetbalverenigingen zijn bewust of onbewust bezig met duurzaamheid. Duurzame voetbalaccommodaties zijn helemaal van deze tijd en hebben de toekomst.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen