Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

vv Pernis verdedigt koppositie in topper tegen Zuidoost United

KNVB Media
KNVB Media
15 februari 2017, 12:43

De Zaaleredivisie vrouwen maakt zich op voor de beslissende fase. - Foto: KNVB Media

De Zaaleredivisie vrouwen gaat de beslissende fase in. Wie plaatsen zich bij de beste vier voor de play-offs en in welke volgorde? Koploper vv Pernis wacht vrijdag de lastige uitwedstrijd tegen Zuidoost United in het Bijlmer Sportcentrum.

vv Pernis kan zich geen puntverlies veroorloven met nummer twee KTP Nieuw Roden dat in de nek hijgt. En ook Zuidoost United kan zich niet verstoppen. Er is op dit moment een gat naar nummer vijf Drs. Vijfje. Maar verlies zou betekenen dat de Groningers Zuidoost United weer in het vizier krijgen. Thuis won landskampioen vv Pernis nog overtuigend met 7-3. 

'Makkie'

KTP Nieuw Roden heeft het op papier makkelijk. De kersverse bekerfinalist treft in Alkmaar hekkensluiter Team Alkmaar/Sportstars. Een punt sprokkelde de rode lantaarndrager tot nu toe bij elkaar. Maar in Alkmaar raakt men niet in paniek. Voorzitter Gerard Timmers richt zich met zijn club op de toekomst en start met meisjesteams voor O17, O15 en O13.

Hovocubo krijgt FC Gelre op bezoek in Zwaag. Beide ploegen waren in de eerste wedstrijd tegen elkaar opgewassen. Het werd 3 – 3. En ook in de stand staan de teams bij elkaar. De Gelderse vrouwen op plaats 6 met 18 punten. De thuisclub daar vlak achter met 15 punten. Wie verliest, kan de vierde plek definitief vergeten.

Slotseconden

Nieuwkomer Avanti/Keuning Advocaten verloor in de eerste wedstrijd in de laatste seconden met 4 – 3  van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau. Een doelpuntrijk duel en dat is opvallend want beide teams uit de onderste regionen hebben dit seizoen moeite om het net te vinden. 

Het wisselvallige Pro Futsal Club krijgt in Apeldoorn Drachtster Boys op bezoek. De thuisclub won vorige week in de slotseconden van Hovocubo. De bezoekers staan in de landelijke bekerfinale. Op 14 april treffen zij in een noordelijk onderonsje KTP Nieuw Roden. In de competitie staat Drachtster Boys op de derde plek met de meeste doelpunten voor.

Programma 17 februari 2017

TijdPlaatsWedstrijd
19.45

Apeldoorn (Mheenpark)

Pro Futsal Club – Drachtster Boys

20.30

Stiens ( Sportcentrum It Gryn)

Team Alkmaar/Sportstars – KTP Nieuw Roden

20.30

Zwaag (De Opgang)

Hovocubo – FC Gelre

20.30

Amsterdam (Bijlmer Sportcentrum)

Zuidoost United – vv Pernis/Barcelona Soccer Schools

20.40

De Meent (Alkmaar)

Team Alkmaar/Sportstars – KTP Nieuw Roden

 

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen