Trainingscentrum en Teamhotel

Net als in het voetbal staat ook in het zakelijke leven de kracht van het team centraal en wordt het succes van een organisatie bepaald door de onderlinge samenwerking van de individuele spelers.

Word samen met je team de hele dag uitgedaagd om een topprestatie te leveren in een omgeving waar spelinzicht, creativiteit, vernieuwing en out-of-the-box denken gestimuleerd wordt in een totale voetbalbeleving. In een omgeving waar alle maatschappelijke talenten zichzelf continu willen ontwikkelen, innoveren en hun krachten bundelen om hun prestaties op topsportniveau te brengen.

Op 1 september 2016 zijn de deuren van het gloednieuwe Trainingscentrum van de KNVB Campus geopend.

Verbinding

Het KNVB Campus Trainingscentrum is hét ontwikkelcentrum waar topsportfocus, verbinding tussen teamleden en optimaliseren van persoonlijke kracht het verschil maken. De ideale trainingslocatie voor de teams van morgen.

Voor het bedrijfsleven, betaald voetbal organisaties, amateurclubs, sponsoren en partners is een bezoek aan de KNVB Campus zeker de moeite waard.

Op 1 september 2016 zijn de deuren van het gloednieuwe Trainingscentrum van de KNVB Campus geopend. Op de magische grond van de KNVB in Zeist staat het Trainingscentrum en Teamhotel waar iedereen van harte welkom is! Voor het bedrijfsleven, betaald voetbal organisaties, amateurclubs, sponsoren en partners is een bezoek aan de KNVB Campus zeker de moeite waard.

Trainingscentrum

Grenzend aan het Bondsbureau staat het Trainingscentrum voor grotere en kleinere bijeenkomsten. De ruime centrale hal met de grote tribunetrap maakt deel uit van het Oranjeplein. Hier kunnen grotere evenementen en bijeenkomsten worden gehouden. Ook voor een kleiner gezelschap zijn er in het Trainingscentrum diverse type zalen, variërend van een vergaderzaal tot een zaal met een echte sportthematiek; waaronder de ‘kleedkamer van Oranje' en de bestuurskamer van de KNVB.

Tijdens de breaks een balletje trappen of genieten van de mooiste voetbalmomenten

Alle zakelijke bijeenkomsten kunnen daarnaast gecombineerd worden met KNVB Campus Clinics op de KNVB Campus. Van alles is mogelijk. Van voetbalclinic tot vitaliteitscheck, van kookworkshop tot hardloopclinic.

KNVB CAMPUS CLINICSVan alles is mogelijk; van voetbalclinic tot vitaliteitscheck, van gastspreker tot hardloopclinic en zelfs een optreden van een bekende artiest behoort tot de mogelijkheden.

Zaalafmetingen KNVB CampusWilt u de zaalafmetingen en maximale opstelling per zaal zien, klik dan hier.

Teamhotel

Het Teamhotel op de KNVB Campus is speciaal ontwikkeld voor de vertegenwoordigende elftallen. De 21 hotelkamers en de eigen woonkamer dragen bij aan het teamgevoel. De exclusiviteit zorgt voor de ultieme focus tijdens het trainingsprogramma.

Het Teamhotel leent zich ook uitstekend voor managementteams om exclusief te verblijven en zich te ontwikkelen in een voetbalbeleving.

Het Teamhotel leent zich uitstekend voor managementteams om exclusief te verblijven en zich te ontwikkelen in een voetbalbeleving.

Interesse?

Vul via onderstaand blauw actieblok (informatie aanvragen) het contactformulier in er er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen of neem zelf contact op via onderstaande contactgegevens.

KNVB Campus

Woudenbergseweg 56-58 3707 HX Zeist


Terug naar boven