Trainen & Vergaderen

Vergaderen is óók topsport

Vergaderen is meer dan het boeken van een zaal, meer dan een uurtje praten met elkaar. Op de KNVB Campus zijn alle randvoorwaarden aanwezig om zakelijke bijeenkomsten wat extra’s te geven.

In een inspirerende omgeving in de bossen bij Zeist, op vijftien kilometer afstand van Utrecht en Amersfoort, bevinden zich de faciliteiten van de KNVB Campus. Waar alles om je heen topvoetbal en Oranje ademt, worden ook de zakelijke arrangementen op topniveau geserveerd. Van vergaderingen, congressen en diners tot teambuilding activiteiten, bedrijfsuitjes en inspirerende sprekers.

Op de KNVB Campus worden de teams van morgen gevormd. Want net als in het voetbal staat ook in het zakelijke leven de kracht van het team centraal en wordt het succes van een organisatie bepaald door de onderlinge samenwerking.

Geïnspireerd door de locatie word je samen met je team uitgedaagd om een topprestatie te leveren in een omgeving waar spelinzicht, creativiteit, vernieuwing en out-of-the-box denken gestimuleerd wordt. In een omgeving waar alle maatschappelijke talenten zichzelf continu willen ontwikkelen, innoveren en hun krachten bundelen om hun prestaties op topsportniveau te brengen.

Praktische informatie

Terug naar boven