Praktijkverhalen

Hieronder staat een aantal praktijkverhalen over het thema wedstrijdzaken.

Serie 'De Wedstrijdsecretaris'

De wedstrijdsecretaris: beslissende faseIn de derde aflevering gaat Rob van den Ancker in op zijn werkzaamheden bij kampioenschappen, nacompetitiewedstrijden, bekerfinales, teaminschrijvingen en de nieuwe wedstrijdvormen pupillen.

De wedstrijdsecretaris: Het voorjaarIn deze tweede aflevering gaat Rob van den Ancker in op het verplaatsen van wedstrijden, veelplegers, de speeldagenkalender, oefenwedstrijden en de verkorte procedure.

De wedstrijdsecretaris: wintermaandenRob van den Ancker vertelt over zijn werkzaamheden bij herindelingen, schikkingsvoorstellen, afgelastingen, overschrijvingen en gestaakte wedstrijden.

Overschrijvingen

SV NVC gelukkig met digitale overschrijvingDe blauwe overschrijvingsformulieren waren noodzakelijk om je over te laten schrijven naar een andere vereniging, maar die tijd is voorbij.

Spelregels

Spelregelkennis breng B-junioren sportiviteit bijEen van de manieren om sportiviteit en respect te bewerkstelligen, is het vergroten van spelregelkennis bij jeugdspelers. Geslaagden spelregelbewijs worden scheidsrechterSpelers van SV Sporting '70 die hun spelregelbewijs hebben gehaald, kunnen gelijk aan de slag als jeugdscheidsrechter bij de bij de club. 'Ook oefentoetsen voor de scheidsrechters'Bij SV Spero werken de spelers uit de jaargang 1998, met hulp van de scheidsrechterscommissie, hard om op tijd het spelregelbewijs binnen te halen.


Laatste nieuws

Terug naar boven