Opleidingen trainer/coach

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen voor trainer/coaches en scheidsrechters. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB heeft een voorbeeldfunctie.

Om trainer/coaches te voorzien van de beste opleiding, biedt de KNVB voor ieder niveau geschikte cursussen aan. Van opleidingen voor beginnende trainers tot cursusstof voor oefenmeesters met ambitie om te werken in het betaalde voetbal.

 
 

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen.

Opleiding beginnende trainersBen jij een beginnende voetbaltrainer en wil je je ontwikkelen? Volg één van de door ons aangeboden cursussen.

Opleiding gevorderde trainersBen jij een gevorderde voetbaltrainer en wil je je ontwikkelen? Volg één van de door ons aangeboden cursussen.

Opleiding Betaald voetbaltrainersBen jij een gevorderde voetbaltrainer en wil je je ontwikkelen? Volg één van de door ons aangeboden cursussen.

BijscholingBekijk hier het overzicht met bijscholingsmogelijkheden.

Webshop leermiddelen"Wat is er mooier dan het begeleiden van kinderen bij het ontwikkelen van hun voetbalcapaciteiten." Met deze uitspraak vatte KNVB-coach Wim van Zwam in één zin de essentie van het nieuwe leermiddel 'Allemaal Uitblinkers' samen.

Verenigingstrajecten

Als vereniging zijn er mogelijkheden om trainers scholingstrajecten te laten volgen die positief bijdragen aan de manier van coachen van jeugdspelers. Bekijk de flyers over de trajecten  'Sportief coachen' en 'Coach de Coach'. 


Laatste nieuws

Terug naar boven