Pilots nieuwe wedstrijdvormen - goede voorbeelden

De KNVB is ontzettend blij met de pilots die door heel veel verenigingen al zijn georganiseerd of op de planning staan. Van het opstellen van een draaiboek tot het filmen van de wedstrijdvormen met een drone, het enthousiasme waarmee dit wordt aangepakt is geweldig.

Deze inzet willen wij graag zien en stimuleren waar we dat kunnen. Op deze pagina vind je een beschrijving van een aantal goede voorbeelden van georganiseerde pilots. Heb jij zelf leuke foto’s en een verslagje van een pilot waar je bij aanwezig was? Deel dit dan met ons en misschien plaatsen wij jouw voorbeeld wel op de website.

DVC'26Spelers, ouders, leiders, trainers en andere geïnteresseerden maakten hier kennis met de nieuwe spelvormen. Ook specialisten van de KNVB waren aanwezig om de nodige vragen te beantwoorden. s.v. Hatto HeimWoensdag 2 november heeft s.v. Hatto Heim een pilot georganiseerd in de leeftijdscategorie Onder 8 jaar waarin de nieuwe 6 tegen 6 wedstrijdvorm is getest. V.O.C.Zondag 31 oktober kwamen 8 pupillen teams van V.O.C. bij elkaar om de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen te gaan testen. vv NoordwijkOp 23 oktober stond een pilot bij vv Noordwijk op het programma. De jeugd van Onder 8 t/m Onder 12 jaar was aanwezig om de nieuwe wedstrijdvormen te testen. asv Dronten22 oktober was asv Dronten het toneel van de nieuwe wedstrijdvormen. vv d’Olde Veste 54 en VV SteenwijkEen mooi voorbeeld van samenwerken tussen twee buurt clubs is de pilot die georganiseerd is door vv d’Olde Veste en VV Steenwijk. s.v. LeonesS.v. Leones uit Beneden-Leeuwen heeft ook een pilot georganiseerd. De kinderen vonden het een groot succes. MZC '11Lees hier het artikel in de Provinciale Zeeuwse Courant over de KNVB praktijkbijeenkomst bij voetbalclub MZC’11.

Pupillenvoetbal 17-18

Neem contact op met de KNVB via onderstaand e-mailadres.


Laatste nieuws

Terug naar boven