Mobiel digitaal wedstrijdformulier veldvoetbal

Vanaf het seizoen 2017/'18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan.

 
 

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier.

InformatiebijeenkomstenDe KNVB organiseert in de maand mei in alle serviceregio’s een informatiebijeenkomst over het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF). Amateurvoetbal gaat over op mobiel digitaal wedstrijdformulierLees het nieuwsbericht over de introductie van het mobiel digitaal wedstrijdformulier in het veldvoetbal.

App downloaden

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden.

App Wedstrijdzaken Apple StoreDownload de app Wedstrijdzaken voor je iPhone of iPad.App Wedstrijdzaken Google Play StoreDownload de app Wedstrijdzaken voor je Android-toestel.​

Via bijeenkomsten, online informatie en persoonlijk contact zal de KNVB de komende periode alle verenigingen en wedstrijdofficials ondersteunen bij de introductie van het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Op deze pagina zal alle beschikbare informatie worden gepubliceerd.

Wedstrijdzaken-app seizoen 2016/'17Dit seizoen zullen er pilots plaatsvinden en vanaf medio maart gaat het 7-tegen-7 seniorenvoetbal gebruik maken van de Wedstrijdzaken-app.

Ervaringen Wedstrijdzaken-appErvaringen uit het zaalvoetbal en de pilots in het veldvoetbal.

Ondersteuning Wedstrijdzaken-appVeelgestelde vragen en contactgegevens.


Terug naar boven