Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

vv Pernis neemt revanche op drs. Vijfje: 4-2

KNVB Media
KNVB Media
11 februari 2017, 9:18

Reiger Boys zag FC Gelre in de slotfase de gelijkmaker forceren. - Foto: KNVB Media

VV Pernis heeft zich hersteld van de 6-2 bekernederlaag vorige week tegen drs. Vijfje in de vrouwen Eredivisie zaal. In de eigen sporthal in Schiedam won de koploper vrijdag wel van de Groningse studentes. Het duel eindigde in 4-2.

In Drachten speelden Drachtster Boys en Team Alkmaar/Sportstars een ongelijke strijd. Het uitteam kampt met vele blessures en moest daarom flink wat aanpassingen doorvoeren. Dat kwam het team duur te staan. De thuisploeg, volop in de race voor de vierde plaats, kwam geen moment in de problemen. Het werd maar liefst 11-0.

Late gelijkmaker

De vrouwen van Reiger Boys leken tegen FC Gelre op weg naar drie punten. De ploeg had een 1-0 voorsprong door een treffer van Aaike Verschroor en kreeg volop kansen op meer. In de slotfase kwamen de gasten nog terug tot 1-1. Rozemarijn Hendriks maakte de treffer.

Het duel tussen Pro Futsal Club en Hovocubo kende een spectaculair einde. Tot zes seconden voor tijd was de stand nog 4-4. Een vrije trap bracht Pro Futsal Club alsnog de zege. Vanuit de rebound maakte Pro Futsal Club de winnende treffer.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen