Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Lid van Verdienste Andries Huberts overleden

KNVB Media
KNVB Media
1 februari 2019, 13:41

Andries heeft zich ruim veertig jaar onvoorwaardelijke ingezet voor het amateurvoetbal en d'Olde Veste '54 in het bijnzonder. - Foto: KNVB Media

De KNVB heeft het trieste bericht ontvangen dat maandag 28 januari Andries Huberts op 61-jarige leeftijd is overleden. Hij was 42 jaar lid van d’Olde Veste’54.

'Met Andries Huberts verliezen wij een vriend, een prachtig mens en onze unieke Mister Olde Veste', aldus de club in een bericht op de website. Het geelblauwe shirt droeg hij nooit, maar verder heeft hij zo'n beetje alles gedaan wat je als vrijwilliger kunt doen binnen een amateurclub. Zo was Huberts bestuurslid, consul, scheidsrechter, voorzitter, lid van diverse commissies en leider van het eerste elftal. Voor al zijn verdiensten werd hij in 2012 benoemd tot erelid van de Steenwijker voetbalvereniging.

Andries Huberts stond bekend als Mister 'd Olde Veste. — Foto: d'Olde Veste '54

Huberts was ook actief voor het district Noord. Voor zijn grote en onvoorwaardelijke inzet voor het amateurvoetbal ontving hij in 2015 de onderscheiding Lid van Verdienste van de KNVB. 

Namens bestuur, directie en medewerkers wensen wij zijn familie en vrienden veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen