Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

De seizoenskalender voor een wedstrijdsecretaris

KNVB Media
KNVB Media
24 juni 2020

De seizoenskalender voor een wedstrijdsecretaris

In deze onzekere tijden biedt de KNVB de mogelijkheid om op een eenvoudige en leuke manier toch met voetbal bezig te blijven. Met verschillende sprekers bespreken we thema's die juist in deze periode van belang kunnen zijn voor jouw club. Op die manier hopen we dat - zodra straks iedereen weer mag voetballen - jij weer met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gaat op jouw vereniging.

In dit webinar bespreken we de belangrijkste momenten waar een wedstrijdsecretaris mee te maken krijgt gedurende een seizoen. Waar moet je op letten en hoe kan je je zo optimaal mogelijk voorbereiden op het nieuwe seizoen? We bespreken het met een aantal experts vanuit de KNVB en geven je handige tips en handvatten.

Dit webinar is met name interessant voor: (wedstrijd)secretarissen en bestuurders.

Let op: Dit webinar heette oorspronkelijk 'Een toelichting op het competitiehandboek 2020/ '21'. Om dit onderwerp breder te benaderen heeft dit webinar een andere naam en zal het webinar voornamelijk gaan over de belangrijkste werkzaamheden voor een wedstrijdsecretaris gedurende het seizoen. De belangrijkste wijzigingen uit het competitiehandboek komen hierbij ook aan bod.