Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

In gesprek met... Jeroen Manschot en Sander de Brito Roque

KNVB Media
KNVB Media
23 mei 2020

Scheidsrechter Jeroen Manschot is een van de gasten in deze uitzending

In deze onzekere tijden zonder voetbal biedt de KNVB de mogelijkheid om op een eenvoudige en leuke manier toch met voetbal bezig te zijn. Met verschillende sprekers bespreken we thema's die juist in deze periode van belang kunnen zijn voor jouw club. Op die manier hopen we dat - zodra straks iedereen weer mag voetballen - jij weer met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gaat op jouw vereniging.

Vanuit het ARAG KNVB Replay Center spreekt iedere week een scheidsrechter uit het betaald voetbal over zijn/haar ervaringen in het scheidsrechtersvak. Hoe zijn ze ooit begonnen? Wat vinden ze mooi aan het vak? Wat zijn de meest memorabele momenten die ze ooit hebben meegemaakt? En wat doen ze allemaal nu het voetbal stilligt? Daarnaast testen we iedere uitzending ook jouw kennis met de VAR-Quiz en bespreken we verschillende VAR-situaties met de gast in de studio. 

Te gast in deze uitzending: scheidsrechters Jeroen Manschot en Sander de Brito Roque. Heb je een vraag aan Jeroen of Sander voor in de uitzending? Mail deze dan naar assist-scheidsrechters@knvb.nl.