Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Het afgelopen seizoen was niet gemakkelijk, het amateurvoetbal stond door corona voor een groot deel stil. Een groot gemis voor iedereen die wekelijks op en om de velden van de ruim 3.000 amateurverenigingen geniet van voetbal. En bovendien goed merkbaar in de clubkas.

Om clubs financieel een steuntje in de rug te bieden, introduceren we samen met Albert Heijn het nieuwe spaarprogramma Voetbalpassie. 

Voetbalpassie werkt heel simpel. Van 13 september tot en met 3 oktober kun je door boodschappen te doen bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen in de AH-app. Deze punten zitten op een groot aantal deelnemende producten. Met een volle digitale spaarkaart kan iedereen zijn of haar favoriete amateurclub in Nederland steunen. En deze financiële bijdrage kan behoorlijk oplopen! Kies in de AH-app jouw club en sparen maar.

Ga aan de slag met Voetbalpassie bij jouw club!

Om van Voetbalpassie een zo groot mogelijk succes te maken op jouw vereniging, kun je gebruik maken van diverse hulp- en promotiemiddelen. Ga daarom snel aan de slag met de kant en klare middelen om iedereen op te roepen mee te doen voor jouw vereniging.