Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kennismaken met meidenvoetbal

Je hoeft niet direct lid te worden van een vereniging om kennis te maken met meidenvoetbal. Veel verenigingen organiseren vriendinnendagen; een middag waarop meiden die al lid zijn van de vereniging een vriendinnetje, klasgenootje, nichtje of buurmeisje mee mogen nemen naar de vereniging.

Een middag vol voetbalplezier, bedoeld om nieuwe meiden en hun ouders op een leuke manier kennis te laten maken met voetbal en de vereniging. Vraag daarom eens bij voetballende meiden die jij kent of hun vereniging ook vriendinnen organiseert!

Een andere manier om in aanraking te komen met voetbal is het schoolvoetbaltoernooi. Dit is een jaarlijks terugkerend kampioenschap waar iedereen aan mee kan doen. Jongens en meiden uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool kunnen zich opgeven en je hoeft geen voetbalervaring te hebben. Niet alleen de deelnemers kijken elk jaar uit naar het toernooi; voor vele supporters van het schoolvoetbalteam, zoals klasgenoten, leerkrachten, ouders, broertjes en zusjes is het een sportief hoogtepunt van het schooljaar. Doe jij het volgende kampioenschap ook mee met vrienden en vriendinnen uit jouw klas? 

Doe mee Doe mee Lijkt het jou leuk om met klasgenootjes een leuke dag op het voetbalveld te beleven? Doe dan ook mee met schoolvoetbal.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Laatste nieuws