Week van de Scheidsrechter

Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 7 tot en met 15 oktober 2017.

Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! 

Scheidsrechters bedankt!

Vóór de ‘Week van de Scheidsrechter’ ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechter vanuit de KNVB en ARAG een persoonlijk bedankje voor hun inzet. Daarnaast vragen we verenigingen, spelers, ouders, publiek en andere voetballiefhebbers hun waardering uit te spreken voor de scheidsrechter. Hieronder vind je een aantal van deze initiatieven.

Boek voor scheidsrechters Madese BoysMadese Boys gaf dit jaar alle scheidsrechters een boek cadeau.

DWOW: Eenheid in tenue en uitstraling scheidsrechtersBij DWOW kregen alle scheidsrechters hetzelfde tenue.

UDI’19 waardeert arbiters tijdens Week van de ScheidsrechterUDI'19 gaf alle scheidsrechters een compleet scheidsrechterstenue.

Activiteiten

Ook de scheidsrechters uit het betaald voetbal en directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee zetten amateurscheidsrechters tijdens de Week van de Scheidsrechter in het zonnetje. Zo werden er in 2016 diverse headsetclinics en spelregelavond gegeven en nam Jan Dirk van der Zee zelf de fluit in de hand bij vv UNA.

Directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee fluit bij UNAOp de eerste dag van de Week van de Scheidsrechter floot Jan Dirk van der Zee bij UNA.

Blom frist de kennis op van SEP-scheidsrechtersKevin Blom verzorgde een spelregelavond bij SEP.

Theo Verbij (64) geniet én leert van headsetclinicTheo Verbij kreeg een headsetclinic van betaaldvoetbalscheidsrechter Tom van Sichem.

 
 

In de Week van de Scheidsrechter staat de scheidsrechter centraal.

Terug naar boven