EURO 2020 Volunteer Programmes

In de zomer van 2020 is Amsterdam trotse gastheer van het EK voetbal! Net als bij de UEFA Cup-finale in 2013 en het UEFA Women's EURO 2017 in Nederland staan de vrijwilligers centraal bij de organisatie en de uitvoering van UEFA EURO 2020. En daar zijn wij enorm trots op. Voor speelstad Amsterdam zijn we op zoek naar ruim 2000 vrijwilligers!

In totaal zijn er twaalf speelsteden in Europa die EURO 2020 organiseren. Deze organisatie is deels belegd bij de UEFA en deels bij de speelstad, in dit geval Amsterdam. Dit uit zich in twee verschillende vrijwilligersprogramma’s; het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme en het City Host Programme.

UEFA EURO 2020 Volunteer ProgrammeHet UEFA EURO 2020 Volunteer Programme focust zich op alle vrijwilligers ín het stadion, binnen een straal van één kilometer rondom het stadion en alle vrijwilligers die in het International Broadcast Center (in de Expo, Haarlemmermeer) actief zijn.

City Host ProgrammeAmsterdam is op zoek naar twaalfhonderd vrijwilligers om allerlei activiteiten in de stad te begeleiden tijdens EURO 2020. Binnen dit programma ben je een City Host, oftewel gastheer van de stad.

Op de hoogte blijven?

Vanaf de zomer van 2019 is het mogelijk om je hiervoor aan te melden. Wil je tot die tijd op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier je gegevens achter en wij zorgen dat jij als één van de eerste de mogelijkheid krijgt om je aan te melden!

Meld je aan!Laat hier je gegevens achter en wij zorgen dat jij als één van de eerste de mogelijkheid krijgt om je aan te melden als Volunteer voor UEFA EURO 2020!

Let op; aangezien deze programma’s tegelijk uitgevoerd worden kun je als vrijwilligers slechts in één van deze twee programma’s actief zijn.

 


Terug naar boven