Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Werken bij de KNVB Campus

Het moderne voetbal vraagt om goed voorbereid samenspel én talent. Met spelers die sterker zijn dankzij hun team, en teams die de kracht van hun spelers kennen. Die teams van morgen worden vandaag gevormd. Op de KNVB Campus. Hier ligt hun basis voor de top. Hier gaan innovatie, motivatie én transpiratie hand in hand. Het resultaat? Teams die als een eenheid in de wedstrijd staan.

KNVB Campus voor de teams van morgen

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage en bestuurders elkaar ontmoeten. Waar de voetballers van ons land kunnen revalideren. 

KNVB Campus KNVB Campus Lees meer over de KNVB Campus.

Sinds augustus 2016 wordt de KNVB Campus gebruikt voor een breed scala aan activiteiten zoals trainingen en trainingskampen voor de vertegenwoordigende elftallen en clubs; zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, conferenties & bedrijfsevenementen; finales, grotere evenementen & voetbalkampen.

Vacatures

Afwasser Afwasser Bekijk de vacature.

Service medewerker Service medewerker Bekijk de vacature.

Chef de Partie Chef de Partie Bekijk de vacature.

KNVB Voetbalkampen trainer/coach - slaapkamp (m/v) KNVB Voetbalkampen trainer/coach - slaapkamp (m/v) Bekijk de vacature.

Contactinformatie KNVB Campus

Kom alles te weten over een bezoek aan de KNVB Campus

Laatste nieuws