Stages bij de KNVB

KNVB Talent Team biedt studenten aansprekende werkervaringen bij de KNVB, partners van de voetbalbond, Betaald Voetbal Organisaties en verenigingen. Het programma is een maatschappelijk initiatief van Adecco en KNVB. De organisaties zien met dit programma grote kansen om studenten een goede werkervaring te bieden, zodat ze beter uitgerust zijn voor een professionele carrière.

Stage bij KNVB Talent Team

Studenten kunnen zich onderscheiden door middel van een creatieve motivatiebrief, een videofragment of een Prezi waarin zij zichzelf presenteren. Verder worden de talenten die een stage bij KNVB Talent Team hebben bemachtigd, uitgenodigd voor een aantal activiteiten, waaronder een bezoek aan een wedstrijd van Oranje en een stagedag voor alle KNVB Talent Team stagiairs. Studenten kunnen de Facebookpagina van het KNVB Talent Team liken om op de hoogte te blijven van alle vacatures en ontwikkelingen rondom het Talent Team.

Stagebedrijven

KNVB Talent Team is voor stagebedrijven een echte win-win-situatie

KNVB Talent Team is voor stagebedrijven een echte win-win-situatie. KNVB Talent Team neemt zowel het werving- als selectieproces op zich, brengt de vacatures onder de aandacht bij verschillende relevante onderwijsinstellingen, verspreidt de vacatures op social media en verwerkt vervolgens de sollicitaties. Uiteindelijk zorgen zij ervoor dat een zorgvuldig geselecteerde aantal kandidaten wordt voorgesteld aan het stagebedrijf. Dit laatste gebeurt in samenwerking met Adecco. Adecco heeft veel ervaring in het werven en selecteren van sollicitanten, daarnaast heeft zij veel contacten met onderwijsinstellingen.

Stages

Stagiair Marketing Team VoetballersMeer informatie over deze stage.

Stagiair De Groene ClubMeer informatie over deze stage.

Stagiair voetbalontwikkelingMeer informatie over deze stage.

Stagiair data scientistMeer informatie over deze stage.

Stagiair public affairsMeer informatie over deze stage.

Stagiair Corporate CommunicatieMeer informatie over deze stage.

Stagiair logistiek centrumMeer informatie over deze stage.

Stagiair Marketing KicksMeer informatie over deze stage.

Stagiair persvoorlichtingMeer informatie over deze stage.

 

KNVB Talent TeamKijk voor meer informatie op de website. FacebookVolg ons ook op Facebook.


Terug naar boven