Stages bij de KNVB

De KNVB biedt studenten aansprekende werkervaringen. Iedere dag is het 'matchday' bij de KNVB en in het betaald voetbal. Dus zoek jij een gave baan of stage, of ben je benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Volg dan de Man of the Match Crista van der Steege op adecco.nl/manofthematch.

KNVB en HR-partner Adecco hebben Crista gekozen tot Man of the Match. Zij gaat Nederland laten zien hoe het is om te werken bij organisaties in de voetbalwereld en matcht de juiste kandidaten op Top Jobs en Top Stages, waaronder de KNVB. Crista is een multifunctionele speler die de organisaties vanuit verschillende posities kan belichten.

Top Jobs bij de KNVB

De KNVB is constant in beweging. Dat moet ook in de dynamische voetbalwereld. Zo is er binnen de organisatie steeds behoefte aan nieuwe expertise. Crista brengt deze zogenaamde Top Jobs bij de KNVB in beeld. Een goed voorbeeld hiervan is de functie van Legacy Manager, die rondom EURO 2020 een nationale voetbaldag organiseert.

Topstudenten worden gematcht

Veel mensen kennen de samenwerking met Adecco van het KNVB Talent Team. Zes jaar lang zijn studenten gekoppeld aan uiteenlopende stages in de voetbalwereld. Adecco en de KNVB gaan daar mee door, maar dan wel in een andere opzet. Crista gaat op korte termijn op zoek naar zes topstudenten voor zes unieke stageplaatsen, onder meer bij de KNVB. Crista gaat deze stageplekken op boeiende wijze voor het voetlicht brengen om zo bij elke organisatie de ideale match te vinden.

Man of the MatchLees meer over de werving en selectie van de Man of the Match.

Zo werkt het!

Ook laat Crista van binnenuit zien hoe het is om voor de KNVB te werken. Ben je nieuwsgierig wat er allemaal bij komt kijken om een interland te organiseren? Wil je misschien weten hoe de LED boarding in een stadion functioneert? Of ben je benieuwd hoe de KNVB advies geeft aan amateurverenigingen? Crista leidt je rond langs de zeer diverse werkzaamheden binnen de KNVB. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen.


Terug naar boven