Continental

Continental is al jarenlang actief als internationaal voetbalsponsor van de UEFA en de FIFA. Sinds het seizoen 2010-2011 is Continental als official supplier aan ons verbonden.

Warming-up partner

Vanaf het seizoen 2014-2015 treedt Continental op als official warming-up partner van de KNVB. Continental wil de veiligheid verhogen en ongelukken voorkomen op de weg, maar ook op het voetbalveld. Door meer aandacht te vragen voor de warming-up hopen zij met de samenwerking de veiligheid op de Nederlandse voetbalvelden te vergroten en het aantal blessures terug te dringen.

Continental Banden Groep B.V. is een onderdeel van Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven. De hoofdactiviteit van Continental Banden Groep B.V. is het importeren en distribueren van banden van de merken Continental, Uniroyal, Semperit, Gislaved en Mabor. Naast de activiteiten op het gebied van personenwagen-, bestelwagen-, en tweewielerbanden, is de groep actief op de markt van industriebanden, stalen en lichtmetalen velgen en technische rubberproducten.

 
 

 

Terug naar boven