Staatsloterij

De Nederlandse Staatsloterij is al sinds 1999 sponsor van de KNVB. Als dé nationale loterij van Nederland voelt de Staatsloterij zich zeer nauw betrokken bij het Nederlands elftal. Zowel onze nationale ploeg als de Staatsloterij draagt met trots de kleur oranje.

De Staatsloterij en Lotto zijn inmiddels beiden onderdeel van de Nederlandse Loterij. Dat houdt in dat zij gezamenlijk het volledige voetbal kunnen bedienen met een link naar het Nederlands elftal, het amateurvoetbal maar ook de KNVB Beker, samen met TOTO.

Amateurvoetbal

De Staatsloterij en de KNVB zijn in oktober 2013 overeengekomen de succesvolle samenwerking tot 1 juli 2018 te verlengen. Belangrijk onderdeel in de deze periode is dat de Staatsloterij ook het amateurvoetbal gaat omarmen.

In 2014 lanceerden de Staatsloterij en de KNVB het Gelukstreffers-programma waarin seniorenteams in het amateurvoetbal op een eenvoudige wijze kans kunnen maken op mooie Oranjeprijzen voor hun club en team. In 2016 is vanwege de wijzigingen in de organisatiestructuur van de Nederlandse Loterij geëvalueerd of het programma een vervolg krijgt.

Bij elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal verzorgt de Staatsloterij de Voetbalvriendjes die de voetballers en de scheidsrechter het veld op begeleiden.

Voetbalvriendjes

Bij elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal verzorgt de Staatsloterij de Voetbalvriendjes die de voetballers en de scheidsrechter het veld op begeleiden. Het is de droom van elk klein jochie of meisje: aan de hand van je favoriete speler een uitverkocht stadion binnenlopen. 

Een moment dat zij, maar ook hun ouders, nooit meer zullen vergeten! De Staatsloterij Voetbalvriendjes melden zich in groten getale aan en zijn al jaren een begrip voor de spelers van het Nederlands elftal.

Staatsloterij VoetbalvriendjesLees meer over de Staatsloterij Voetbalvriendjes

Terug naar boven