Partners

Als het Nederlands elftal speelt, zitten miljoenen mensen aan de buis gekluisterd. Tijdens een EK of WK loopt de Oranjekoorts in Nederland helemaal hoog op. Door het sponsoren van de grootste sportbond van Nederland komen bedrijven in contact met de ruim 8 miljoen Oranjefans.

Diverse doelgroepen

De KNVB-partners bereiken eveneens de bijna 1,2 miljoen georganiseerde voetballers bij zo’n 3.300 voetbalverenigingen. Voeg hierbij nog de voetballers die geen lid zijn bij een club, maar wel deelnemen aan KNVB-activiteiten als straat- en schoolvoetbal. 

De diversiteit aan doelgroepen – van pupillen tot 45-plussers en van straatvoetballers tot voetballende meisjes en vrouwen – maakt ons een interessante partner.

Krachtige merken

De KNVB heeft momenteel zes partners: ING, Nike, Nederlandse Loterij, KPN, PwC en Adecco. Stuk voor stuk krachtige A-merken die voor kwaliteit staan – net als de KNVB. 

Voor deze partners doet de KNVB méér dan alleen zorgen voor bordreclame, toegangskaarten en hospitality. Zij krijgen brede pakketten en vooral ook maatwerk. Elke partner heeft nu eenmaal zijn eigen wensen en belangen.

In actie!

Samen met de partners voert de KNVB uiteenlopende consumenten-activeringsprogramma’s uit, zoals campagnes, clinics, opleidingen en acties voor fans.

INGLees hier meer over de samenwerking met ING.

NikeLees hier meer over de samenwerking met Nike.

Nederlandse LoterijLees hier meer over de samenwerking met de Nederlandse Loterij.

PwCLees hier meer over de samenwerking met PwC.

AdeccoLees hier meer over de samenwerking met Adecco.

KPNLees hier meer over de samenwerking met KPN.

 

Terug naar boven