Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Sligro

Per 1 juli 2015 is Sligro official partner van de KNVB. Wij willen samen met Sligro een gezonde en verantwoorde leefstijl in het amateurvoetbal bevorderen. Gedurende dit vierjarige partnership worden verenigingen gestimuleerd en geïnspireerd in het aanbieden van een gezond alternatief in het bestaande assortiment van de kantine.

Snel, makkelijk, lekker én verantwoord? Zeker als het gaat om eten en drinken in de voetbalkantine is dat een uitstekend idee. Want juist in een sportieve omgeving moet je altijd de keuze kunnen hebben om (extra) lekker bezig te zijn. Daarom voegen wij in samenwerking met Sligro in kantines in heel Nederland iets toe aan het bestaande assortiment. Dit gebeurt onder de noemer ‘Lekker Bezig’. Het zijn nieuwe producten en recepten met veel smaak. Ze geven je ook extra energie en maken je merkbaar fitter. Op die manier geven ze je telkens weer een goed gevoel.

Bij regelmatig bewegen hoort ook bewust eten

‘Lekker Bezig’ geeft heldere tips en recepten, voor zowel de club als voor de sporters. De kantinebeheerders geven we inspiratie, praktische hulp en goede voorbeelden, waarbij we leren van elkaar. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het óók qua bedrijfsvoering een gezonde keuze betreft. Voor de jonge sporters zijn er bovendien leuke en leerzame workshops, die speciaal voor Lekker Bezig zijn ontwikkeld. Kortom, bij regelmatig bewegen hoort ook bewust eten. Dus stimuleren we het aanbieden van een gezond alternatief bij zoveel mogelijk amateurverenigingen. Zo zijn wij, de clubs, spelers en ouders, samen lekker bezig!

Samen lekker bezig Samen lekker bezig Kijk voor meer informatie op de website.