Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Cavallaro

Cavallaro Napoli is sinds 2018 de formal wear partner van de KNVB. Binnen dit partnership voorziet Cavallaro Napoli voor de komende vijf jaar zowel de directie en complete staf, als de spelers van het mannen- en vrouwenelftal van een geheel op maat gemaakte outfit.

Kwaliteit, passie en ervaring

Cavallaro Napoli is gepassioneerd in het vinden van de perfecte match. Daarom bieden zij niet alleen de kleding; ze bieden gehele outfits met een beleving die de bedrijfsidentiteit representeert. Daarom zijn onze spelers gekleed in een sportief Italiaans pak gemaakt van een speciaal ontwikkelde stretch stof wat zorgt voor een subliem draagcomfort.

Met de keuze voor Cavallaro Napoli geven kwaliteit, passie voor het vak en ervaring met nationale en internationale voetbalclubs de doorslag. Na een succesvolle samenwerkingen met Arsenal Football Club en de huidige samenwerking met AZ, zet Cavallaro Napoli met de samenwerking met de KNVB in een volgende stap om een grote modespeler te worden in de voetbalwereld.

Over Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli is een premium fashionlabel van Italiaanse oorsprong, opgericht door Giuseppe Cavallaro. Een label dat staat voor stijlvolle collecties die inspelen op de nieuwe behoefte. Door mee te bewegen met de huidige tijdsgeest en Italiaanse klasse te combineren met moderne invloeden, vervagen de lijnen tussen zakelijk en casual.

Onze designs zijn voor elke gelegenheid en een alledaagse lifestyle met aangename materialen en een comfortabele fit. Napolitaanse vakmanschap voor een actief, maar een gebalanceerd leven. Van business tot een meer casual garderobe en daar tussenin: met Cavallaro Napoli maak je altijd een geweldige indruk. “Fare una bella figura” noemen we dat. Altijd met oog voor detail en een oog op de toekomst. Website Cavallaro Website Cavallaro Nieuwsgierig naar Cavallaro? Ga naar de website.