Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Toto

Toto en voetbal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toto is emotie – en dat geldt ook voor voetbal. Daarom is Toto hoofdsponsor en naamgever van de KNVB beker; ‘de TOTO KNVB Beker’. De spanning van het bekervoetbal past goed bij Toto. En met een voorspelling op zak is de wedstrijd nóg spannender.

Provisie

Toto sponsort niet alleen de KNVB beker, maar zet zich ook in om het gehele Nederlandse voetbal te stimuleren en nog verder te ontwikkelen. Dit doet Toto door middel van het ondersteunen van amateurverenigingen.

Zo heeft Toto samen met de KNVB een manier ontwikkeld die de verenigingen per jaar honderden euro’s extra kan opleveren. Door Toto te spelen steunen de leden hun eigen cluppie. De vereniging ontvangt provisie over de omzet en voor elk nieuw deelnemend lid. 

Aanmelden voor deze actie is niet meer mogelijk.

Toto sponsort de KNVB beker, maar zet zich ook in om het gehele Nederlandse voetbal te stimuleren en nog verder te ontwikkelen.

Iedereen wint met Toto

Sinds de oprichting is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan

De opbrengsten van Toto komen – na aftrek van het prijzengeld – ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto, de organisatie achter Toto, is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateur- en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage.

Aan overige goede doelen – waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting – is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.

TOTO nieuwe naamgever KNVB Beker en Gouden Trofee TOTO nieuwe naamgever KNVB Beker en Gouden Trofee Lees het nieuwsbericht van 12 januari 2018.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.