Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Laatst gewijzigd op 8 september 2020

Mag de gemiste wedstrijd in verband met de directe rode kaart regeling op de straf in mindering worden gebracht?

Ja, op de straf die de aanklager of tuchtcommissie oplegt naar aanleiding van de directe rode kaart, mag de bindende wedstrijd waarvoor de betrokken speler vanwege deze tuchtrechtelijke maatregel niet speelgerechtigd was in mindering worden gebracht.

Bedankt voor je feedback!

Was deze informatie nuttig?

Staat je vraag er niet tussen?

Via onderstaand formulier kan je jouw vraag stellen aan KNVB Contact. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag het KNVB Contact

Om je bezoek aan onze websites optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. Cookies om het verkeer over onze sites te analyseren en cookies om (advertentie)inhoud te personaliseren en sociale media content aan te bieden. Natuurlijk vinden wij je privacy belangrijk, daarom kun je deze cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.