Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Besloten e-mailsysteem

De KNVB deelt gedurende een seizoen belangrijk nieuws met clubs. Denk hierbij aan wedstrijdwijzigingen of digitale tuchtbrieven. De KNVB zet voor het delen van deze informatie het zogeheten besloten e-mailsysteem in. Deze mails kun je terugvinden in Sportlink Club.

Maar goed, niet iedereen kijkt in Sportlink Club voor deze belangrijke berichten. Je kunt in Sportlink Club regelen dat de mails van de KNVB (wedstrijdwijzigingen, financiële post, digitale tuchtbrieven of andere correspondentie) automatisch worden doorgestuurd naar de privé mailadressen van kaderleden binnen de vereniging. Op deze pagina leggen we je uit hoe je in Sportlink Club kunt regelen dat mails automatisch worden doorgestuurd.

Info: Gebruikers met de rol administrator of de gebruikersnaam beheer kunnen doorstuuradressen onderhouden. En verenigingen kunnen de berichten van de KNVB dus ook altijd inzien in Sportlink Club.

Welke abonnementen zijn er in gebruik?

  • Wedstrijdwijzigingen Veld: De informatie is bedoeld voor het wedstrijdsecretariaat. Wijzigingen na publicatiedatum van veldvoetbalwedstrijden zijn weergegeven in de e-mail.
  • Wedstrijdwijzigingen Zaal: De informatie is bedoeld voor het wedstrijdsecretariaat. Wijzigingen na publicatiedatum van zaalvoetbalwedstrijden zijn weergegeven in de e-mail
  • Digitale tuchtbrieven: Tuchtinformatie (schorsingen, uitsluitingen, rode kaarten e.d.) ontvangt de vereniging op dit abonnement
  • Financiële post: De informatie is bedoeld voor de penningmeester van de vereniging en personen die zich met financiën bezighouden
  • Competitiezaken veldvoetbal: De informatie is speciaal bedoeld voor clubvrijwilligers die betrokken zijn bij de organisatie van het veldvoetbal, zoals de wedstrijdsecretarissen, scheidsrechterscoördinatoren en jeugdcoördinatoren. Voorbeeld: Informatie over aanmelding 7x7 35/45 + voetbal, promotie/degradatie aanpassingen, wijzigingen in de (beker)competitie.
  • Bestuursberichten: Mailings speciaal gericht aan de leden van de verenigingsbesturen over bestuursaangelegenheden bij veldvoetbalverenigingen. Voorbeeld: Uitnodigingen voor kleinschalige bijeenkomsten en bestuursmededelingen.
  • Zaalvoetbal: Mailings over alle soorten zaalvoetbalonderwerpen. Binnen het zaalvoetbal wordt in de mailings niet het onderscheid gemaakt in doelgroepen.

Voor alle hierboven genoemde abonnementen is het mogelijk om doorstuur e-mailadressen aan het abonnement te koppelen. Hoe je dat kunt doen lees je via onderstaand linkblok.

Mailadressen koppelen aan het abonnement Mailadressen koppelen aan het abonnement Klik hier voor de uitleg. Mails voor jouw vereniging Mails voor jouw vereniging Lees hier hoe je mail kunt lezen die zijn verstuurd via het Besloten e-mailsysteem.

Laatste nieuws