Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KicksFit

In KicksFit komen elementen uit krachttraining, hardlopen, crossfit, bootcamp én voetbal samen in een workout van een uur, die voor een kleine groep op een voetbalveld wordt gegeven. Het idee is dat je intensiever gaat sporten wanneer je het leuker vindt. Na een goede warming-up en een all-round workout, waarbij je al je spiergroepen traint, wordt de training afgesloten met een korte, intensieve voetbalvorm.

Fit blijven

Uit onderzoek onder ruim 2.500 oud-voetballers blijkt dat de meesten (nog) sporten om er fit uit te zien, om spiermassa op te bouwen en om in conditie te blijven. Dat doen zij op de wisselende momenten dat er voor hen ruimte is om te sporten. De fysieke voordelen zijn er zeker, maar velen missen het spelplezier dat voetbal hen wel biedt.

Een fitness body kweken én samen het spelplezier van voetbal beleven; deze unieke combinatie is nu mogelijk dankzij KicksFit.

Daarom is er een nieuwe sport ontwikkeld die het plezier van voetbal combineert met het resultaat van fitness; KicksFit. Het trainingsprogramma is ontwikkeld dankzij specialisten met verschillende achtergronden, zoals straatvoetballegende Edward van Gils, Rani Chaoui, de personal trainer van onder anderen Georginio Wijnaldum, personal trainer/MMA-er Farid Talib Said en oud-profvoetballer Yuri Cornelisse.

Eerste voetbalsportschool

De eerste voetbalsportschool van KicksFit is geopend op het terrein van VVA Spartaan in Amsterdam-West. KicksFit KicksFit Nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie op www.kicksfit.nl.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Laatste nieuws