Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Voetbalpanel

Op het werk, op school of op een feestje; voetbal is voor miljoenen Nederlanders een geliefd gespreksonderwerp. Iedereen heeft wel een mening over de prestaties van Oranje of de plaatselijke voetbalploeg.

Voetbal, een geliefd gespreksonderwerp

Gaat jouw interesse voor voetbal echter verder dan dat? Denk jij ook graag mee over andere belangrijke KNVB-onderwerpen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou.

Snel en simpel

Het panel bestaat inmiddels uit ruim 5.000 voetballiefhebbers. Dit zijn niet alleen spelers van alle leeftijden, maar ook trainers, coaches, scheidsrechters en bestuurders. Deelnemen aan het panel kost niet veel tijd. Er wordt je zes tot tien keer per jaar gevraagd mee te doen aan een online onderzoek dat vijf tot tien minuten duurt. Je hoeft niet aan alle enquêtes mee te doen.

Hoe denk jij over belangrijke onderwerpen?

Het doel van het panel is helder: de KNVB wil een goed beeld krijgen van wat er leeft bij de leden. Hoe denk jij over belangrijke onderwerpen rondom voetbal, diensten en nieuwe ontwikkelingen? Inzicht in wat de leden willen, is cruciaal voor het bepalen van de juiste koers.

Aanmelden KNVB voetbalpanel Aanmelden KNVB voetbalpanel Meld je hier aan voor het voetbalpanel.

Laatste nieuws