Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Makkelie naar Glasgow, Higler fluit in Bratislava

KNVB Media
KNVB Media
23 november, 9:30

Danny Makkelie fluit donderdag een Europa League-duel. - Foto: KNVB Media

Scheidsrechters Danny Makkelie en Dennis Higler zijn door UEFA aangesteld voor het leiden van Europese wedstrijden. Zij komen donderdag in actie, beiden met een geheel Nederlandse equipe.

Makkelie fluit het duel in de Europa League tussen Rangers FC en Sparta Praag. Een cruciale wedstrijd voor beide teams die allebei tot dusver 4 punten verzamelden en in groep A strijden om de tweede plek. Makkelie wordt in Ibrox Stadium terzijde gestaan door assistent-scheidsrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. Joey Kooij is de vierde official. Vanuit het UEFA hoofdkantoor in het Zwitserse Nyon doen Pol van Boekel (VAR) en Jochem Kamphuis (AVAR) de videoarbitrage. De aftrap van Rangers FC - Sparta Praag is donderdag om 21.00 uur Nederlandse tijd.

Higler in Conference League

Higler komt eerder op de avond in actie in de Conference League. Hij leidt het duel Slovan Bratislava - PAOK FC dat om 18.45 uur begint. Erwin Zeinstra en Mario Diks fungeren als assistent-scheidsrechters, terwijl Sander van der Eijk in de Slowaakse hoofdstad de taak van vierde official op zich neemt. Bij de wedstrijden in de Conference League is er geen videoarbitrage.

Lindhout Lindhout Allard Lindhout fluit in UEFA Youth League.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen