Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Martin van den Kerkhof: 'Ik voel me bevoorrecht'

KNVB Media
KNVB Media
19 februari, 17:15
14:22

In aflevering vijf van Extra Tijd gaat Milan van Dongen op bezoek bij Martin van den Kerkhof. - Foto: KNVB Media

In het voetbalseizoen 2020/'21 portretteren we tien verschillende scheidsrechters uit de Eredivisie. Aan de hand van diverse VAR-momenten vraagt presentator Milan van Dongen naar bepaalde beslissingen en verschillende regels. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het leven van een scheidsrechter buiten het veld. In de vijfde aflevering van 'Extra Tijd': Martin van den Kerkhof.

Presentator Milan van Dongen bezoekt Van den Kerkhof op golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam. Tijdens het golfen spreken ze over zijn carrière en ambities. Daarnaast bespreken ze een aantal recente VAR-momenten.

Extra Tijd #5 - Martin van den Kerkhof Extra Tijd #5 - Martin van den Kerkhof Bekijk hier de aflevering met Martin van den Kerkhof.

Eerdere afleveringen

Björn Kuipers: 'Scheidsrechter zijn is topsport' Björn Kuipers: 'Scheidsrechter zijn is topsport' Aflevering 1 met Björn Kuipers. Dennis Higler: 'Je hoeft niet altijd de baas te zijn' Dennis Higler: 'Je hoeft niet altijd de baas te zijn' Aflevering 2 met Dennis Higler. Bas Nijhuis: Bas Nijhuis: "Fluiten is echt supergaaf om te doen" Aflevering 3 met Bas Nijhuis. Allard Lindhout: 'Als scheidsrechter wil je onzichtbaar zijn' Allard Lindhout: 'Als scheidsrechter wil je onzichtbaar zijn' Aflevering 4 met Allard Lindhout.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen