Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

‘Team’ Kuipers en ‘Team’ Makkelie fluiten halve finales Griekse beker

KNVB Media
KNVB Media
22 juni, 16:06

Björn Kuipers fluit de halve finale Olympiakos Piraeus – PAOK Saloniki. - Foto: KNVB Media

Björn Kuipers en Danny Makkelie zijn door de Griekse voetbalbond gevraagd om de halve finales van de Griekse beker te fluiten. Het gaat om de returnwedstrijden van Aris Saloniki – AEK Athene (‘Team Makkelie’) en Olympiakos Piraeus – PAOK Saloniki (‘Team Kuipers’) die beide 24 juni op het programma staan.

‘Team Kuipers’ en ‘Team Makkelie’ leiden de wedstrijden niet alleen op verzoek van de Griekse bond, maar ook op verzoek van de UEFA. Op die manier kunnen ze wedstrijdritme op doen om in augustus goed voorbereid aan de start te verschijnen van de nog te spelen wedstrijden in de Champions League en de Europa League.

De heenwedstrijden van de halve finales om de Griekse beker werden begin maart gespeeld. Door de uitbraak van de coronacrisis konden de returns niet eerder gespeeld worden dan eind juni. AEK Athene won de eerste wedstrijd van Aris Saloniki met 2-1. PAOK Saloniki was in het eerste duel met 3-2 te sterk voor Olympiakos Piraeus. De Griekse competitie werd in het weekend van 6 en 7 juni al hervat.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen