Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Terugkijken: webinar 'De spelregelwijzigingen voor het seizoen 2020/'21'

KNVB Media
KNVB Media
12 juni 2020, 10:48

Betaaldvoetbalscheidsrechters Clay Ruperti en Jeroen Manschot tijdens het webinar. - Foto: KNVB Media

In deze onzekere tijden bieden we amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars en online programma’s bespreken we de komende weken met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode voor clubs en vrijwilligers van belang kunnen zijn.

De spelregels zijn een essentieel onderdeel van het voetbal, maar ieder seizoen worden er ook altijd wat wijzigingen doorgevoerd in diezelfde spelregels. Om iedereen alvast goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen zonden we op 11 juni het webinar uit over ‘de spelregelwijzigingen voor het seizoen 2020/’21’. Betaaldvoetbalscheidsrechter Jeroen Manschot besprak in dit webinar de belangrijkste wijzigingen voor het komende seizoen aan de hand van verschillende videobeelden. 

Terugkijken Terugkijken Kijk het webinar hier terug.

Spelregels Spelregels Wil je alle spelregelwijzigingen nog eens rustig teruglezen, klik dan hier.

Aanmelden overige webinars

Wil je de komende weken nog meer webinars voor amateurclubs bekijken? Meld je dan aan voor een van onderstaande webinars of bekijk het volledige aanbod op knvb.nl/samenvooruit. 

Meer gelijkwaardige jeugdcompetities; hoe organiseren we dat? Meer gelijkwaardige jeugdcompetities; hoe organiseren we dat? Maandag 15 juni, 20.00 uur. Het organiseren van een training met de hulp van 'Rinus' Het organiseren van een training met de hulp van 'Rinus' Woensdag 17 juni, 20.00 uur. De seizoenskalender voor een wedstrijdsecretaris De seizoenskalender voor een wedstrijdsecretaris Woensdag 24 juni, 20.00 uur. Het positioneren van vrouwenvoetbal Het positioneren van vrouwenvoetbal Maandag 29 juni, 20.00 uur. SamenVooruit SamenVooruit Kijk voor het volledige overzicht op knvb.nl/samenvooruit.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen