Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Terugkijken: In gesprek met… Kevin Blom

KNVB Media
KNVB Media
18 mei 2020, 13:43

Clay Ruperti en Kevin Blom in gesprek in het ARAG KNVB Replay Center. - Foto: KNVB Media

In deze onzekere tijden biedt de KNVB amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars en online programma’s bespreken we de komende weken met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode voor clubs en vrijwilligers van belang kunnen zijn.

Op die manier hopen we dat - zodra straks iedereen weer mag voetballen - iedereen weer met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gaat op de vereniging.

Afgelopen zaterdag zonden we vanuit het ARAG KNVB Replay Center het gesprek uit met scheidsrechter Kevin Blom en vertelde hij over zijn ervaringen uit het scheidsrechtersvak. Heb je de uitzending gemist of wil je deze nog een keer terugkijken? Dat kan hieronder.

Terugkijken Terugkijken Kijk de uitzending hier terug.

Aanmelden overige uitzendingen

Wil je de komende weken nog meer online programma’s en webinars voor scheidsrechters bekijken? Meld je dan aan voor een van onderstaande webinars of bekijk het volledige aanbod op knvb.nl/samenvooruit.

In gesprek met... Jeroen Manschot en Sander de Brito Roque In gesprek met... Jeroen Manschot en Sander de Brito Roque Zaterdag 23 mei, 14.30 uur.

In gesprek met… Lizzy van der Helm en Jochem Kamphuis In gesprek met… Lizzy van der Helm en Jochem Kamphuis Zaterdag 30 mei, 14.30 uur. Hoe behoud ik scheidsrechters voor mijn club? Hoe behoud ik scheidsrechters voor mijn club? Maandag 18 mei, 20.00 uur. Hoe werf en leid ik scheidsrechters op? Hoe werf en leid ik scheidsrechters op? Donderdag 4 juni, 20.00 uur. De nieuwe spelregels voor het seizoen 2020/'21 De nieuwe spelregels voor het seizoen 2020/'21 Donderdag 11 juni, 20.00 uur. Samen Vooruit Samen Vooruit Kijk op knvb.nl/samenvooruit voor een overzicht van alle webinars en online uitzendingen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen