Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Gözübüyük, Blom en Nijhuis actief in Europa

KNVB Media
KNVB Media
12 augustus 2019, 9:02

Serdar Gözübüyük fluit dinsdag Rosenborg BK - NK Maribor. - Foto: KNVB Media

Serdar Gözübüyük, Kevin Blom en Bas Nijhuis reizen deze week af naar respectievelijk Noorwegen, Wit-Rusland en Griekenland. De scheidsrechters zijn door UEFA aangesteld voor wedstrijden in de voorrondes van de Champions League en de Europa League.

Gözübüyük reist met zijn team af naar Trondheim voor de tweede ontmoeting tussen Rosenborg Bk en NK Maribor in de derde voorronde van de Champions League. Het eerste treffen eindigde vorige week in een 1-3 overwinning voor de Noren. Gözübüyük fluit dinsdag om 19.00 uur voor de aftrap en wordt aan de lijn ondersteund door assistent-scheidsrechters Charles Schaap en Jan de Vries. Jeroen Manschot is de vierde official.

Europa League

Kevin Blom reist af naar Wit-Rusland voor het treffen tussen FC BATE Borisov en FK Sarajevo, dat vorige week in een 1-2 overwinning voor de Wit-Russen eindigde. De aftrap van het duel in de derde voorronde van de Europa League is om 20.00 uur lokale tijd. Blom wordt in Wit-Rusland geassisteerd door Dave Goossens en Johan Balder, terwijl Allard Lindhout als vierde official fungeert.

Ook Bas Nijhuis is deze week actief in Europa. De arbiter is door UEFA aangesteld voor de ontmoeting tussen Atromitos FC en Legia Warschau in de derde voorronde van de Europa League. De aftrap van het treffen, dat vorige week eindigde in een 0-0 gelijkspel, is om 19.00 uur lokale tijd. Nijhuis wordt in Griekenland geassisteerd door Bas van Dongen en Rogier Honig, Siemen Mulder is vierde official.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen