Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Van Boekel en Higler fluiten in Europa League

KNVB Media
KNVB Media
6 augustus 2019, 9:55

Pol van Boekel fluit donderdag in Zweden. - Foto: KNVB Media

Pol van Boekel en Dennis Higler fluiten deze week over de grens. Zij zijn door UEFA aangesteld voor wedstrijden in de derde voorronde van de Europa League.

Dennis Higler reist met zijn team af naar Roemenië.

Van Boekel reist met zijn crew af naar Zweden voor de eerste ontmoeting tussen IFK Norrköping en Hapoel Beer-Sheva uit Israël. Hij fluit donderdag om 20.00 uur voor de aftrap in het Norrköping Idrottsparken. Van Boekel wordt aan de zijlijnen ondersteund door assistent-scheidsrechters Davie Goossens en Rens Bluemink. Jeroen Manschot is de vierde official.

Voor Dennis Higler ligt er een wedstrijd in Roemenië in het verschiet. Hij is aangewezen om het duel tussen Universitatea Craiova en AEK Athene in goede banen te leiden. Ook deze partij wordt donderdag gespeeld en begint om 19.15 uur lokale tijd (18.15 Nederlandse tijd). Johan Balder en Joost van Zuilen zijn de assistent-scheidsrechters, terwijl Allard Lindhout als vierde official fungeert.

 

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen