Bas Nijhuis en Kevin Blom actief in Europa

KNVB Media
KNVB Media
22 oktober, 10:15

Bas Nijhuis fluit donderdag in de Europa League AC Milan - Real Betis. - Foto: KNVB Media

Bas Nijhuis is door UEFA aangesteld als arbiter voor het duel tussen AC Milan en Real Betis in de groepsfase van de Europa League. De wedstrijd wordt op donderdag 25 oktober gespeeld in San Siro in Milaan en begint om 18.55 uur. AC Milan is koploper in poule F met zes punten uit twee duels, Real Betis volgt met vier punten.

Nijhuis wordt in Italië geassisteerd door Rob van de Ven en Jan de Vries. Dave Goossens is vierde official, terwijl Serdar Gözübüyük en Martin van den Kerkhof optreden als vijfde en zesde official.

Kevin Blom naar Glasgow

Ook Kevin Blom is deze week actief in de Europa League. Blom zal afreizen richting Schotland, waar hij donderdag de wedstrijd leidt tussen Rangers FC en Spartak Moskou. De wedstrijd in Glasgow begint om 21.00 uur. Rangers staat in poule G bovenaan met vier punten uit twee duels, Spartak is de huidige nummer vier met één punt.

Blom wordt in Schotland geassisteerd door Charles Schaap en Joost van Zuilen. Als vierde official zal Bas van Dongen optreden, terwijl Jochem Kamphuis en Siemen Mulder zijn aangewezen als vijfde en zesde official.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven